5 sessies "leren van elkaar" najaar 2019

5 sessies "leren van elkaar" najaar 2019

110.00

Onderzoek heeft uitgewezen dat ouders van een kind met autisme nood hebben aan ondersteuning op drie vlakken ( informatie, ontwikkelen van vaardigheden en zelfzorg).

Tijdens deze “leren-van-elkaar-sessies” willen we graag deze drie aspecten combineren. Tijdens elke sessie werken we rond één specifieke thema dat door de groep wordt aangegeven (iedereen mag zeker één thema persoonlijk kiezen). Dit thema wordt uitgediept aan de hand van informatie die ik vanuit Wō aanbreng als basis. Het is echter de bijkomende informatie, door het delen van elkaars ervaringen, dat deze sessies zo leerrijk kan maken. Bovendien doen we dit in een aangenaam kader, met een lekker hapje en drankje zodat ook de zelfzorg aan bod komt. Het kan bevrijdend en inspirerend zijn om op deze manier even de stress te vergeten, te ontspannen én toch met heel wat praktische tips naar huis te gaan.

Deze leren van elkaar-sessies bestaan uit 5 avonden waarvoor je je in één keer inschrijft. Op deze manier ontstaat er een vertrouwensband en kan het uitwisselen van informatie en het sociale aspect alleen maar diepgaander worden.

De laatste sessie sluiten we op een iets feestelijkere manier af.

De data zijn de volgende:

Telkens op maandag van 20 u tot 22 u: 7/10 - 21/10 - 4/11- 18/11 en 9/12

Prijs voor 5 avonden (drankje en hapje inbegrepen + feestelijke afsluiter laatste avond) : 110 Euro.

Quantity:
Voeg toe aan reservaties

Deze workshop combineert informatie, beleven van ervaringen én zelfzorg: In een aangename ontspannen omgeving praten we rond specifieke thema’s die door de leden zelf worden aangebracht. Vanuit Wō geven we extra basisinformatie rond dat thema en vervolgens delen we ervaringen en oplossingen. Dit bij een lekker drankje en hapje.

De laatste sessie voorzie ik een feestelijke afsluiter.

Doel is om zowel te ontspannen als bij te leren en vooral ook ervaringen te delen in een aangename sfeer in vertrouwen.

Telkens een maandagavond van 20 u tot 22 u.