Back to All Events

Infomoment verwenweek voor ouders in de Ardèche

  • Wo, omgaanmet autisme Donderij 16 Etikhove (map)

De verwenweek voor ouders met een kind met autisme gaat door van 22/9 tot 28/9 in de Ardèche.

Het is namelijk bewezen dat ouders van een kind met autisme nood hebben aan zelfzorg, aan het delen van ervaringen met mensen in dezelfde situatie en het verkrijgen van gespecialiseerde informatie over verschillende aspecten van autisme.

Deze week is dan ook opgebouwd rond deze drie peilers: verwend worden in een mooi huis met zwembad en zicht op een natuurgebied. Met mensen op stap zijn die in dezelfde situatie zitten zowel wat de mooie kanten betreft als wat de uitdagingen betreft én informatie krijgen afgestemd op de eigen vragen.

Tijdens deze avond bespreken we de locatie, de mogelijke onderwerpen en de algemene aanpak. Het belangrijkste is echter ook om te peilen naar de individuele verwachtingen zodat we de reis zo veel mogelijk kunnen afstemmen op de behoeften van de deelnemers.

De avond is gericht naar mensen die zich hebben ingeschreven of echt overwegen om zich in te schrijven. Dit is de laatste dag voor het voordeeltarief van 690 Euro per persoon ipv 715 Euro per persoon. Mensen die zich per twee inschrijven (koppel of vrienden die een kamer delen krijgen nog een extra korting van 10% erbovenop).

Deze avond is uiteraard gratis. Inschrijven via contactformulier of telefonisch: 0491/62.32.09