Back to All Events

Dagworkshop: Autisme en zintuigen

  • Wō, omgaan met autisme 16 Donderij Maarkedal, Vlaanderen, 9680 Belgium (map)

Welk effect heeft de zintuigelijke verwerking op dagelijkse activiteiten zoals eten, aankleden, werken of naar school gaan en wat kunnen we doen?

De zintuiglijke verwerking verloopt anders bij mensen met autisme. Het is net die zintuigelijke verwerking die soms de oorzaak kan zijn van probleemgedrag of van overmatige stress. Daarom is het belangrijk om dit goed in kaart toebrengen zodat hier rekening kan mee gehouden worden.

Tijdens deze workshop gaan we in de voormiddag dieper in op alle zintuigen die meespelen, aangevuld met de variaties die bij een persoon met autisme kunnen voorkomen. Na de lunch overlopen we héél veel verschillende oplossingsmogelijkheden waarmee je dan thuis aan de slag kan gaan.

Kostprijs: 65 Euro, lunch inbegrepen.

Reserveren en betalen vormingen en inspiratiedagen kan op twee manieren:

1. via overschrijving : ga naar inschrijven en tarieven voor meer informatie.

2. via creditcard: ga naar reserveren en betalen om procedure af te handelen.