Back to All Events

Avondsessies: Leren van elkaar-sessies ( 4 sessies + afsluitsessie) - 2020

  • Wō, omgaan met autisme 16 Donderij Maarkedal, Vlaanderen, 9680 Belgium (map)

Onderzoek heeft uitgewezen dat ouders van een kind met autisme nood hebben aan ondersteuning op drie vlakken ( informatie, ontwikkelen van vaardigheden en zelfzorg).

Tijdens deze “leren-van-elkaar-sessies” willen we graag deze drie aspecten combineren. Tijdens elke sessie werken we rond één specifieke thema dat door de groep wordt aangegeven (iedereen mag zeker één thema persoonlijk kiezen). Dit thema wordt uitgediept aan de hand van informatie die ik vanuit Wō aanbreng als basis. Het is echter de bijkomende informatie door het delen van elkaars ervaringen dat deze sessies zo leerrijk kan maken. Bovendien doen we dit in een aangenaam kader, met een lekker hapje en drankje zodat ook de zelfzorg aan bod komt. Het kan bevrijdend en inspirerend zijn om op deze manier even de stress te vergeten, te ontspannen én toch met heel wat praktische tips naar huis te gaan.

Deze leren van elkaar-sessies bestaan uit 5 avonden waarvoor je je in één keer inschrijft. Op deze manier ontstaat er een vertrouwensband en kan het uitwisselen van informatie en het sociale aspect alleen maar diepgaander worden.

De laatste sessie sluiten we op een iets feestelijkere manier af.

De data zijn de volgende:

Telkens op maandag van 20 u tot 22 u: 27/1, 17/2, 16/3, 20/4 en 25/5

Prijs voor 5 avonden (drankje en hapje inbegrepen + feestelijke afsluiter laatste avond) :100 Euro.

Betaling door overschrijving op het nummer: BE 21 0014 9208 3403