Back to All Events

Autisme bij vrouwen.... is het verschil echt zo groot?

  • wo, omgaan met autisme Donderij 16 Etikhove (map)

Vroeger dacht men dat autisme vier keer zo veel voor kwam bij mannen dan bij vrouwen. Recent heeft men al kunnen bewijzen dat dit slechts 2,5 keer meer zou zijn en de verwachtingen zijn dat het verschil nog afneemt. Niettemin krijgen meisjes/vrouwen in veel gevallen op een latere leeftijd hun diagnose.

Tijdens deze vormingsavond bespreken we hoe dit komt en waar de eventuele verschillen liggen. We leren over de specifieke uitdagingen waar vrouwen met autisme voor staan en hoe er kan mee omgegaan worden.

Kostprijs: 30 Euro/pp

Reserveren en betalen vormingen en inspiratiedagen kan op twee manieren:

1. via overschrijving : ga naar inschrijven en tarieven voor meer informatie.

2. via creditcard: ga naar reserveren en betalen om procedure af te handelen.