Back to All Events

Mijn baby doet "raar" en ik weet niet wat het is....

  • WO, Omgaan met autisme 16 Donderij Maarkedal, Vlaanderen, 9680 Belgium (map)

Hoe vroeger bij een kind de diagnose van autisme wordt opgemerkt, hoe sneller dit kind de aangepaste zorg kan krijgen. Het is niet evident als ouder om de stap te zetten omdat de diagnose autisme vrij zwaar kan wegen in het begin. Bovendien wil men niet " onnodig” het kind een bepaalde label geven. In deze korte workshop leren we de signalen herkennen die op vroege leeftijd op autisme kunnen wijzen en krijg je een introductie over welke veranderingen je als ouder al kan doen in je communicatie met jouw kind. Dit kan je eventueel al toepassen in afwachting van een mogelijke diagnose in een erkend centrum.

We geven jou ook extra informatie mee over de mogelijke centra waar de diagnose kan gebeuren.

Deze workshop gaat door op dinsdag 4 december om 20 u tot 22 u. Kostprijs: 30 Euro.