Jouw advies tijdens de individuele begeleiding heeft mijn leven veranderd. Ik heb nu weer meer leuke momenten met mijn zoon en ik begrijp hem beter!
— Charlotte over de persoonlijke begeleiding
 

Feedback op individuele begeleiding en vormingen

 

Bedankt voor de waardevolle cursus, die jij met veel passie hebt doorgegeven.

Het soms willen maar niet kunnen geef ik zeker door aan andere onwetende mensen. “Onbekend is onbemind zegt men."

- Linda over de basiscursus autisme

Ilse u brengt ons informatie met uw volle hart en uw kennis en ervaring is goud waard voor iedereen die meer wil weten over autisme. Het was zeer interessant om een kijkje te kunnen nemen in het leven gezien door mensen met autisme. Dank u voor alles deze cursus is meer dan nodig.

— Marie-France over de basiscursus autisme

Hartelijk dank om autisme op zo’n eenvoudige manier uit te leggen mét zo veel voorbeelden.

— Hilde over de lezing “autisme anders bekeken”

Als zorgcoördinator heb ik de informatie over de executieve functies (moeilijkheden met het bedenken van oplossingen in nieuwe situaties) kunnen toepassen. Eén van mijn leerlingen had de bus gemist en kwam véél later op school. Vroeg zou ik hem gestraft hebben. Nu ben ik in gesprek gegaan. Blijkt dat hij in paniek was maar toch een oplossing heeft gevonden.Ik heb hem nu een compliment gegeven én hij heeft de test in de pauze gemaakt.

— Corry over de lezing autisme anders bekeken

 

Als verantwoordelijke voor onthaalouders, zijn we niet geneigd om een kind op heel jonge leeftijd een “label” te geven. Nu weet ik echter dat voor autisme het net heel belangrijk is om zo vroeg mogelijk op een aangepaste manier om te gaan met het kindje omdat dit een positief kan effect hebben op de communicatieve vaardigheden later!

— Veerle over de lezing autisme anders bekeken

Als zorgcoördinator heb ik vaak de neiging om de kindjes met autisme uit de les te halen waar ze goed in zijn. Nu weet ik echter dat elk kind nood heeft aan zijn gevoel van competentie en eens wil uitblinken. Ik let hier nu op en haal hem eerder uit een andere les.

— Céline over de basiscursus autisme

Mijn man en ik appreciëren de correcte en duidelijk informatie die jij ons geeft over autisme, maar we zijn vooral blij omdat je dit op een manier doet die steeds hoop geeft door meerdere oplossingsmogelijkheden aan te bieden waar wij zelf mee aan de slag kunnen. Bovendien is er ook plaats voor humor!

— Maaike over de begeleiding

Bedankt om de informatie over autisme zo volledig, zo duidelijk en toch met een zeker lichtheid te brengen. Als leek heb ik zo veel bijgeleerd op deze avond. Dankjewel!

— Jan over de infosessie Autisme anders bekeken