6 creatieve middagen voor kinderen met autisme  tussen 6 en 10 jaar

6 creatieve middagen voor kinderen met autisme tussen 6 en 10 jaar

Tanderuis biedt een grote waaier van vrijetijdsactiviteiten aan voor kinderen met autisme. Deze activiteiten staan open voor alle kinderen met autisme ongeacht of ze in begeleiding zijn bij Tanderuis. Volgend jaar verzorg ik samen met Tanderuis een sessie van 6 creatieve middagen waarin we telkens twee activiteiten aanbieden: iets creatief knutselen én iets lekker bereiden om te eten of te drinken. Er wordt zo veel mogelijk individueel aangepast. Het thema wordt bepaald door de periode: Carnaval, Pasen, Zomervakantie, Terug naar school, Halloween en Kerst.

Ik heb er alvast veel zin om samen met Tanderuis van deze namiddagen fijne ervaringen te maken. Wil je meer informatie? Klik op onderstaande link. Wie weet is het iets interessant voor jouw zoon of dochter (leeftijdscategorie 6-10)

https://jaarprogramma.tanderuis.be/jaarprogramma-2019/activiteit/atelierreeks-knutselen

Je goed in je vel voelen in groep

Je goed in je vel voelen in groep

Dominique Dumortier op bezoek ...

Dominique Dumortier op bezoek ...

0